Kim jesteśmy ?

Informacje o nas znajdują się na naszej stronie internetowej: http://fundacjajarmal.pl.

Wykorzystanie zebranych danych osobowych

Komentarz

Gdy zostawisz komentarz na naszej stronie, dane wprowadzone w formularzu komentarza, ale także Twój adres IP i agent użytkownika przeglądarki są gromadzone, aby pomóc nam wykryć niechciane komentarze.

Anonimowy kanał utworzony z Twojego adresu e-mail (zwany również hashem) można wysłać do usługi Gravatar, aby sprawdzić, czy korzystasz z usługi Gravatar. Klauzule prywatności usługi Gravatar są dostępne tutaj: https://automattic.com/privacy/. Po zatwierdzeniu komentarza Twoje zdjęcie profilowe będzie widoczne publicznie obok Twojego komentarza.

Media

Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem i przesyłasz zdjęcia na stronę, radzimy unikać przesyłania zdjęć zawierających współrzędne GPS EXIF. Użytkownicy witryny mogą pobierać i wyodrębniać dane o lokalizacji z tych obrazów.

Formularze kontaktowe

Zawartość osadzona z innych witryn

Artykuły na tej stronie mogą zawierać treści wbudowane (np. Filmy, obrazy, artykuły …). Treści osadzone w innych witrynach zachowują się w taki sam sposób, jak gdyby użytkownik odwiedził tę inną witrynę.

Statystyki i pomiary publicznosci

Wykorzystanie i przesyłanie danych osobowych

Czas przechowywania danych

Jeśli pozostawisz komentarz, komentarz i jego metadane będą przechowywane przez czas nieokreślony. Spowoduje to automatyczne rozpoznanie i zatwierdzenie następujących komentarzy zamiast pozostawienia ich w kolejce moderacji.

Dla użytkowników, którzy zarejestrują się na naszej stronie (jeśli to możliwe), przechowujemy również dane osobowe wskazane w ich profilu. Wszyscy użytkownicy mogą przeglądać, modyfikować lub usuwać swoje dane osobowe w dowolnym momencie (z wyjątkiem nazwy użytkownika). Menedżerowie witryn mogą również przeglądać i edytować te informacje.

Prawa do swoich danych

Jeśli masz konto lub pozostawiłeś komentarze na stronie, możesz poprosić o otrzymanie pliku zawierającego wszystkie dane osobowe, które posiadamy o tobie, w tym dane, które podałeś. Możesz również zażądać usunięcia swoich danych osobowych. Nie uwzględnia to danych przechowywanych ze względów administracyjnych, prawnych lub bezpieczeństwa.

Spam

Komentarze odwiedzających można zweryfikować za pomocą automatycznej usługi wykrywania spamu.